Isnin, 5 September 2016

ALUMINIUM KABINET 4G GLASS WARNA KUNING


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada rakan pembaca. Nak cuba lain dari yan lain, kabinet dapur warna kuning "lemon yellow".....Jom cuci mata...nak tau lebih lanjut tentang kabinet ni jom ke entry sebelum ni  Kabinet aluminium 4G glass


kaunter tempat anak-anak sarapan pagi



jarang masak kat sini....suka masak kat luar

memang tak nak letak banyak barang...nak simple jer kat sini




frame tu...buat sendiri...print ayat dan letak dalam frame

pandangan dari dapur basah belah luar rumah


letak lampu LED kat bawah kabinet tu


ruang makan

sambil makan sambil tengok tv

Dapur merupakan tempat yang paling kerap kita pergi. Terpulanglah pada minat masing-masing untuk menetukan tema warna dapur kita...Semoga gambar yang Ct kongsikan ini dapat membantu mereka yang sedang tercari-cari warna pilihan untuk kabinet dapur mereka....Terima kasih singgah di blog Ct...datang lagi ya...


7 ulasan:

  1. cantik pulak kan warna kuning tu,...nampak luas jugak..ingat nanti nak buat kabinet dapur macam tu jugak la..ingat nak colorkan dapur tu dengan warna yellow lemon ni

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. nampak kemas da luas juga..
    suka idea tempat kaunter sarapan tu...

    BalasPadam
  5. Salam puan, boleh sy tanya:
    1- top granite kelabu puan ada /jenis/nama/kod tak?
    2- mcm mana puan pasang penapis air yer? Drill pada granite ke untuk wayar air penapis air?
    Tq puan

    BalasPadam
  6. Salam puan, boleh sy tanya:
    1- top granite kelabu puan ada /jenis/nama/kod tak?
    2- mcm mana puan pasang penapis air yer? Drill pada granite ke untuk wayar air penapis air?
    Tq puan

    BalasPadam