Isnin, 5 September 2016

ALUMINIUM KABINET 4G GLASS WARNA KUNING


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada rakan pembaca. Nak cuba lain dari yan lain, kabinet dapur warna kuning "lemon yellow".....Jom cuci mata...nak tau lebih lanjut tentang kabinet ni jom ke entry sebelum ni  Kabinet aluminium 4G glass


kaunter tempat anak-anak sarapan pagi



jarang masak kat sini....suka masak kat luar

memang tak nak letak banyak barang...nak simple jer kat sini




frame tu...buat sendiri...print ayat dan letak dalam frame

pandangan dari dapur basah belah luar rumah


letak lampu LED kat bawah kabinet tu


ruang makan

sambil makan sambil tengok tv

Dapur merupakan tempat yang paling kerap kita pergi. Terpulanglah pada minat masing-masing untuk menetukan tema warna dapur kita...Semoga gambar yang Ct kongsikan ini dapat membantu mereka yang sedang tercari-cari warna pilihan untuk kabinet dapur mereka....Terima kasih singgah di blog Ct...datang lagi ya...