Isnin, 2 Disember 2013

ULAT BULU ATAS MEJA

Salam untuk semua...

Aktiviti cuti sekolah ANNALLYSSA

lipat-lipat kertas untuk dipotong

setelah dipotong (Ct yang buat bahaya penggunaan pisau)

buat gegelung dari kertas yang dipotong tadi lekatkan guna stepler

khusyuk buat ulat bulu

puteri sulong buat sesungut

tampal sesungut 

puteri bongsu buat sesungut

yeah!!!! dah pun siap

terhasillah ulat bulu kertas
Anak sebaya ANNALLYSSA ni memang tak pernah duduk diam, ada saja yang hendak dibuatnya...Apa yang penting diorang enjoy!!!!!

6 ulasan:

  1. aktiviti yg bagus utk anak -anak di hari cuti ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hmm..kalo tak dok sibuk boring...boring.... anak-anak ni...

      Padam
  2. Pandai diorang buat. Comel macam diorang juga. Hehehehe...

    ZH Blogger

    BalasPadam
    Balasan
    1. senang jer buat nyer ZH...tu yg diorang boleh buat...

      Padam
  3. bagus aktiviti ni untuk anak2 kan..if my Dania dapat buku ni confirm leka ni..dia memang suka bab2 kraftangan ni..cuma mama dia aje yang kerastangan...salam kenal

    BalasPadam
    Balasan
    1. ct pun tak kreatif juga ikut majalah....salam kenal juga sis Amanda Suria...

      Padam