Khamis, 21 November 2013

MY 8th ANNIVERSARY

As salam....untuk semua...

20.11.2013...genap 8 tahun kami bergelar suami isteri...Alhamdulillah Ct dianugerahkan suami yang bertanggungjawab dan anak-anak yang comel sempurna. Sempena menyambut ulangtahun perkahwinan kami suami memberi Ct pilihan untuk dinner di mana. Apalagi terus terlintas..Secret Recipe ler...Nasib baiklah ada Secret Recipe berdekatan tempat tinggal kami, baru jer dibuka, jadi kalau nak sambut apa-apa event seperti hari jadi ker senang sikit. Kalau nak diikutkan ada satu lagi pilihan di  restoran terapung di Port Dickson pun menarik juga tempatnya...tapi memandangkan anak-anak lebih suka Secret Recipe...ikutkan jer la...

Inilah permata hati kami Nur Annaylly dan Nur Allyssa aka ANNALLYSSA

posing khas sempena Anniversary sendiri

suap suami yang selalu menjanjikan yang terbaik untuk kami sekeluarga,,,terima kasih my dear...

ANNALLYSSA nak ice krim sampai tak terhabis banyak rupanyer...

tengok mak dia suap abah...Annaylly pun nak suap juga. tapi kek kat sini memang terbaek!!..sedap sungguh

sementara menunggu main menu
kid's burger dan ice cream smarties treats (Allyssa order)

lasagna beef dan caramel latte (kegemaran suami)

black paper chicken dan fruit punch (Ct punya)

grill mushroom chicken dan ice cream double delight (Annaylly order)
For my beloved husband, terima ksih kerana memberikan yang terbaik untuk kami semua...dari masa ke semasa Ct dapat rasakan perbezaan hidup kita sekeluarga...Alhamdulillah berkat usaha kerajinan abang dan keberkatan dariNya kita sekeluarga sentiasa dilimpahi Rahmat dariNya. Semoga ikatan ini akan terus kekal hingga ke akhir hayat.

4 ulasan:

  1. alhamdulillah..tahniah and happy anniversary for both u

    BalasPadam
  2. happy anniversary ... semoga kebahagiaan itu kekal hingga akhirnya ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tqvm Vee Zawiah...terima kasih juga coz sudi singgah....

      Padam